Massage en Wellness.

06 838 93 886 info@mi-wellness.nl

Zwangerschapsmassage

Bij Mi-Wellness hebben we speciaal voor het masseren van zwangere vrouwen een warm water kussen. Je ligt dan op je rug op een warm waterkussen dat aanvoelt als een warm waterbed met een temperatuur tussen de 40 en 45 graden. Op het warmwaterkussen wordt eerst neutrale olie met een paar druppels lavendelolie aangebracht. Hierdoor wordt je helemaal ontspannen en kan je genieten van je massage.

Omdat geen zwangerschap hetzelfde is, is ook geen zwangerschapsmassage hetzelfde. Deze wordt namelijk helemaal afgestemd op jouw lichaam en jouw wensen. De behandeling bestaat uit een massage van de benen, voeten, armen, handen, rug, nek en gezicht en een hoofdmassage. De buik kan ook gemasseerd worden, indien gewenst. Zo niet, dan legt de masseur uit hoe je jezelf de buikmassage kan geven.

Tijdens de massage kun je contact maken met je kindje, zodat je hier samen volledig van kunt genieten. Wij gebruiken bij de zwangerschapsmassage rustgevende muziek en lavendelolie. Heerlijk ontspannend.

Deze zwangerschapsmassage is speciaal bedoeld voor zwangere vrouwen vanaf 12 weken tot aan de bevalling. Bij klachten tijdens de zwangerschap raden wij aan om eerst even te overleggen met je verloskundige of huisarts.

Een mogelijkheid voor zwangerschapsmassage aan huis bestaat ook. Hiervoor wordt € 10,- * extra berekend. (*binnen een straal van 10 km van Apeldoorn)

Deze massage is ook uitermate geschikt voor iedereen die niet op zijn buik kan liggen. Denk hierbij o.a. aan mensen met rugklachten en ouderen.