Massage en Wellness.

06 838 93 886 info@mi-wellness.nl

Over Mi Wellness

Over Michaëla Sloesarwij

mi-wellness-slider-7 Vanuit mijn passie voor lichaamswerk zoom ik in op jou en de blokkades die je op fysiek en/of mentaal niveau ervaart. Als gediplomeerd (sport)masseur ga ik daarna de uitdaging aan om vanuit een stukje maatwerkadvies de balans bij jou te gaan herstellen. De uitdaging is voor mij afgerond wanneer je weer geheel op eigen kracht in staat bent de balans op orde te houden. Bijdrage aan een gezond stukje wellness in jouw leven is het doel wat ik mezelf gesteld heb met mijn passie. Ik werk vanuit mijn intuïtie en geef elke persoon een eigen massage, aangepast aan wat je op dat moment nodig hebt. Dit houdt in dat er verschillende technieken gebruikt worden en dus nooit een ‘standaardmassage’ gegeven wordt. In één massage kunnen diverse technieken zitten van allerlei vormen massages. De ervaringen en kennis vanuit onder andere aromatherapie, reflexologie, acupressuur, ontspanningstechnieken en Reiki worden allemaal samengevoegd in een betoverende Mi-Wellness ervaring waarin alle disciplines samenkomen. Ik combineer Oosterse en Westerse technieken. Ik blijf mijzelf steeds verder ontwikkelen met trainingen, cursussen en opleidingen en dergelijke. Ook houd ik mijn kennis op peil door veel te lezen in vakbladen, bijscholingen te volgen en actief te zijn op Social Media. Per 1 januari 2017 is de wet op de Kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz) van kracht. Ik ben aangesloten bij een door het ministerie van VWS erkende klachtencommissie. Mijn opleidingen en kennis:

 • Diploma NGS Sportmassage Wellnessinstituut Emst
 • Training Klassieke ontspanningsmassage Wellnessinstituut Emst
 • Training Balinese massage Wellnessinstituut Emst
 • Training Lomi lomi massage Wellnessinstituut Emst
 • Training Hotstone and cold massage Wellnessinstituut Emst
 • Training Ayurvedische massage Wellnessinstituut Emst
 • Training Indiase hoofdmassage Wellnessinstituut Emst
 • Training Hamam behandeling Wellnessinstituut Emst
 • Workshop Aromatherapie van Volatile
 • Cursus Cupping-massage Bellabaci
 • Magneetmassage workshops door Jeannette Bal van Magneetmassage.nl
 • Meridian Facial bij Noûs Academy
 • Intuïtieve ontwikkeling in opleiding bij Paraprakijk Yvonne Apeldoorn
 • Energetisch therapeut in opleiding via CIVAS