Massage en body-wellness.

06 838 93 886 info@mi-wellness.nl

Werkwijze

Werkwijze Mi-Wellness

1. Voor aanvang van een eerste behandeling ontvangt u altijd per e-mail een bevestiging en een herinnering van de afspraak.

2. Bedenk vooraf of er nog belangrijke dingen zijn die de masseur moet weten om de behandeling een zo goed mogelijk resultaat te kunnen geven.

3. Bedenk vooraf ook wat uw uiteindelijke doel is van een (sport)massage. Tijdens het gesprek, voor de eerste behandeling begint, zal ik hiernaar vragen en het noteren.

4. Na het doorspreken van het intakeformulier kan eventueel de inspectie plaatsvinden. Hierbij zult u gevraagd worden om u te ontkleden (met behoud van uw ondergoed, en voor de dames ondergoed en de bh). Tijdens de inspectie zal de (sport)masseur o.a. kijken naar stand van voeten, enkel, benen, aanwezigheid van littekens, scheefstand bekken, bewegelijkheid wervelkolom en SI gewricht, stand van schouders, e.d.)

Let op: Een (sport)masseur zal u NOOIT vragen om u geheel te ontkleden!!

5. Na de inspectie wordt het behandelplan met u doorgenomen.

6. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de masseur besluiten de behandeling te staken en u door te verwijzen naar een arts of fysiotherapeut. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra uw behandelend arts hierin toestemt. Indien gewenst kan de masseur contact opnemen met de behandelaar voor overleg.

7. Tijdens de behandeling wordt altijd rekening gehouden met uw wensen en met uw vervolgactiviteiten. (sporten, werk, en dergelijke)

8. Na de behandeling kunt u direct met uw (sport)masseur een vervolg afspraak plannen.

9. Voor elke volgende behandeling wordt met u doorgenomen hoe de vorige behandeling is ervaren en of er nog bijzonderheden zijn.

10. Indien u informatie achterhoudt over eventuele ziektes, blessures en dergelijke, kunt u mij NIET verantwoordelijk stellen voor de resultaten of gevolgen tijdens of na de massage.

11. Handdoeken (om af te dekken, op te liggen en olie mee af te nemen) hoeven niet zelf te worden meegebracht. Deze zijn in de praktijk aanwezig. Trek makkelijke kleding aan en voordat u komt.

12. U heeft eventueel thuis al een warme douche genomen.