Massage en Wellness.

06 838 93 886 info@mi-wellness.nl

Huisregels binnen de praktijk

HUISREGELS Praktijk Mi-Wellness

Welkom in de praktijk van Mi-WELLNESS.
Voor een goede behandeling vragen wij u zich aan onderstaande huisregels te houden.

1. U dient minimaal 5 minuten voor de afgesproken tijd aanwezig te zijn. Zo kunnen we op tijd beginnen met de massage en kunnen eventuele afspraken na u ook op tijd beginnen.

2. Mobiele telefoon dient uitgeschakeld te zijn tijdens de behandeling. Indien u een dringend telefoongesprek verwacht of u moet vanwege het uitoefenen van uw eigen werk bereikbaar blijven dan kunt u dit kenbaar maken aan de (sport)masseur.

3. De massages zijn gericht op het verbeteren van lichaam en geest en “hebben dus niets met erotiek te maken”

4. In de wacht- en praktijkruimte mag niet worden gerookt.

5. Wij stellen hoge eisen aan het naleven van de hygiëne voorschriften. Dit geldt voor zowel de (sport)masseur als voor u. Er wordt verwacht dat U de algemeen geldende regels met betrekking tot hygiëne naleeft. Dat is niet alleen voor de (sport)masseur prettiger om te werken, maar ook voor u om de behandeling te ondergaan.

6. Wij kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor beschadiging of verlies van persoonlijke bezittingen.

7. Voor aanvang van een eerste behandeling zullen een aantal vragen gesteld worden met betrekking tot sportieve en medische verleden (voornamelijk bij sportmassages). Geef aan wat het doel van de massage is en vooral waar u eventueel last van hebt.

8. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de masseur besluiten de behandeling te staken en u door verwijzen naar een arts of fysiotherapeut. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra uw behandelend arts hierin toestemt (indien gewenst kan de masseur contact opnemen met de behandelaar voor overleg).

9. Zorg dat voor elke behandeling uw (sport)masseur op de hoogte is van eventuele veranderingen. Dit kan een verandering zijn van bijvoorbeeld trainingsintensiteit, maar ook van sociale aanpassingen of werkveranderingen.

Dergelijke situaties kunnen invloed hebben op de reactie van uw lichaam op de prikkels die gegeven worden bij een massage.

10. Stel vragen als er iets niet duidelijk is bij de behandeling. Ik wil u te allen tijde proberen u zo goed mogelijk uitleg te geven over de behandeling, effecten en doelstelling van de behandeling. Mocht er onverhoopt toch iets niet duidelijk zijn dan bent u altijd vrij om vragen te stellen. In het uiterste geval zullen wij de behandeling staken, totdat u akkoord bent met de behandeling.