BEHANDELINGEN VOOR

Ontspanningsmassage

Deze heerlijke ontspanningsmassage heeft een kalmerende en rustgevende werking, geeft ontspanning aan de spieren, bevordert de doorbloeding en verbetert de stofwisseling.

Rug-, schouder- en nekmassage

Met een rug-, nek- en schoudermassage worden pijnlijke en stijve spieren los gemasseerd, zodat je specifieke klachten snel verlicht worden.

Sportmassage

Voor sporters en niet-sporters een juiste massage voor al je spieren. Met een sportmassage worden je spierknopen en je spierpijn effectief aangepakt en komt je lichaam volledig tot rust.

Bellabaci cupping gezichtsmassage

De Bellabaci cupping facial heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels. Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert.

Bellabaci cupping lichaamsmassage

Deze nieuwe behandeling heeft een ontspannende en helende werking. Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid.

Energetische massage

Een energetische massage is een helende massage. Deze massage is bedoeld om je energie te laten stromen. Lichaam en geest komen weer in evenwicht.

Hoofdmassage

De hoofdmassage is een ontspannende massage met afwisselend zachte en stevige handelingen.

Hydrakussen massage

De warm water hydrakussen massage is een speciale massagetechniek. Het water kussen dat heerlijk is verwarmd met water van 40 graden geeft direct ontspanning en warmt de spieren lekker op. Deze techniek is toe te passen gewoon voor de ontspanning, tijdens de zwangerschap maar ook uitermate geschikt bij bijvoorbeeld fibromyalgie.

Klachtgerichte massage

Massage om de bepaalde klachten te behandelen, zoals rugpijn, nekpijn, hoofdpijn en om chronische spierspanning en andere blessures te verhelpen.

Meridian Facial

Dit is een ontspannende behandeling die een vermoeid en weinig of slecht doorbloed gelaat zal opfrissen. Het richt zich op de zones van de 5 energie-elementen en meridiaan-drukpunten in het gelaat, het hoofd, de nek, de schouders en het decolleté.

Reiki behandeling

Reiki brengt het lichaam en geest in balans.

Stoelmassage

Massage van nek, rug, schouders, armen en handen, gekleed op de stoel. Een effectieve, stevige massage met rekkingen en strekkingen en het werken met acupressuurpunten.

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage op een warmwaterkussen. Het voelt alsof je op een warm waterbed ligt en je wordt met heerlijke, warme geurende olie gemasseerd.