Bellabaci cupping gezichtsmassage

Een bijzonder fijne en natuurlijke facelift

De Bellabaci cupping facial heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels. Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert.

  • Verstevigd de huid

  • Vermindert rimpels

  • Reinigt de poriën

  • Verzacht littekenweefsel

  • Stimuleert doorbloeding

Delen:

Wat doet een Bellabaci cupping gezichtsmassage?

Bellabaci Facial cupping is een gezichtsmassage met een positief effect op je huid. Zo draagt de behandeling met siliconen cups onder meer bij tot het verminderen van rimpels en wallen, het verbeteren van littekenweefsel en het verstevigen van de huid. Gezichtsmassage met cups is de voornaamste manier om je dagelijks stress te verminderen, omdat de massage een kalmerend effect heeft op het zenuwstelsel. Maar het grootste voordeel is wellicht het facelift effect. Tijdens de behandeling wordt de doorbloeding van de huid op een natuurlijke manier gestimuleerd en wordt de onderhuid geactiveerd om collageen en elastine aan te maken. Dit zorgt voor een versteviging van de huid en een verbetering van de rimpels. Daarnaast wordt ook het vocht onder je ogen afgedreven waardoor je wallen (indien ze veroorzaakt worden door je lymfestelsel) verminderen.

Een bijzonder fijne en natuurlijke facelift

Er jonger uit willen zien?

Andere kozen ook voor

Ook interessant voor jou

Bellabaci cupping lichaamsmassage

Deze nieuwe behandeling heeft een ontspannende en helende werking. Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid.

Meridian Facial

Dit is een ontspannende behandeling die een vermoeid en weinig of slecht doorbloed gelaat zal opfrissen. Het richt zich op de zones van de 5 energie-elementen en meridiaan-drukpunten in het gelaat, het hoofd, de nek, de schouders en het decolleté.