Bellabaci cupping lichaamsmassage

De massage vermindert pijn en zwellingen, maakt verkleefd littekenweefsel los en gaat blokkades en spierknopen tegen.

Deze nieuwe behandeling heeft een ontspannende en helende werking. Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid.

  • Verbetert de bloedsomloop

  • Maakt verklevingen los

  • Verbetert de lymfecirculatie

  • Meridianen worden geopend

  • Verstevigt de huid

Delen:

Wat doet een Bellabaci cupping lichaamsmassage?

Deze massage wordt gedaan met de Bellabaci siliconen vacuüm cups, door in het midden te knijpen en op de huid te plaatsen ontstaat er een vacuüm wanneer deze langzaam los wordt gelaten.Bellabaci cupping massage is een massage met een positief effect op je huid. Zo draagt de behandeling onder meer bij tot het verbeteren van littekenweefsel en het verstevigen van de huid, Het stimuleert de doorbloeding en verbetert de lymfecirculatie, elimineert gif en afvalstoffen. Cupping is de voornaamste manier om je dagelijks stress te verminderen en de massage heeft een kalmerend effect op het zenuwstelsel.

Deze behandeling heeft goede resultaten als je last hebt van onderstaande klachten:
Cellulite, striae, vermoeidheid, stress, littekenweefsel, slapeloosheid, stijfheid van spieren, slechte doorbloeding, vocht en vetophopingen of obstipatie.

Je kan beter GEEN cupping massage nemen als je onderstaande klachten hebt:
Kanker, ernstig ziek, diabetici, onder behandeling bij arts, flebitis-ontsteking aan de aderen, hoge bloeddruk, zwangerschap met complicaties, bloedverdunners (Ascal geen probleem) of grote spataderen.

Reviews

Wat mensen zeggen over de Bellabaci cupping lichaamsmassage

Prettige sfeer, en het belangrijkste ik ben van mijn klachten af!

Jolanda

20-05-2018

Een bijzonder fijne en natuurlijke facelift

Er jonger uit willen zien?

Andere kozen ook voor

Ook interessant voor jou

Bellabaci cupping gezichtsmassage

De Bellabaci cupping facial heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels. Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert.

Ontspanningsmassage

Deze heerlijke ontspanningsmassage heeft een kalmerende en rustgevende werking, geeft ontspanning aan de spieren, bevordert de doorbloeding en verbetert de stofwisseling.

Klachtgerichte massage

Massage om de bepaalde klachten te behandelen, zoals rugpijn, nekpijn, hoofdpijn en om chronische spierspanning en andere blessures te verhelpen.