Ceylon Treatment

Dream along to Authentic Ceylon

Ontdek deze eeuwenoude, bijzondere en soms al bijna vergeten wellnessbehandelingen. Waan u voor even in een andere wereld en laat u terugvoeren naar het oude Ceylon.

  • Bevordert de bloedsomloop

  • Korte en effectieve massage

  • massage met kleding aan

  • Lichamelijke en geestelijke ontspanning

Delen:

Wat doet een Ceylon treatment?

Mi-Wellness heeft weer een hele fijne, nieuwe behandeling erbij. Een wellness behandeling van Treatments®

TREATMENTS® streeft ernaar om de mooiste en meest bijzondere behandelingen weer tot leven te wekken. De Ceylon Treatment is gebaseerd op het gelijknamige mystieke eiland, waar men de verschillende toepassingen van sheabutter heeft ontdekt. Droom mee naar het authentieke Ceylon tijdens deze Treatment.

Tijdens deze behandeling wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van sheabutter, wat ontzettend voedend is voor uw huid. Naast een reiniging en een massage met sheabutter, wordt u ook gescrubd met een milde sheabutter scrub en vervolgens wordt uw huid verzorgd met de traditionele Ceylon producten. Na deze behandeling voel je helemaal ontspannen en je hebt een zijdezachte huid!

Enjoy every moment!

Dream along to Authentic Ceylon

Andere kozen ook voor

Ook interessant voor jou

Ontspanningsmassage

Deze heerlijke ontspanningsmassage heeft een kalmerende en rustgevende werking, geeft ontspanning aan de spieren, bevordert de doorbloeding en verbetert de stofwisseling.

Bellabaci cupping lichaamsmassage

Deze nieuwe behandeling heeft een ontspannende en helende werking. Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid.

Rug-, schouder- en nekmassage

Met een rug-, nek- en schoudermassage worden pijnlijke en stijve spieren los gemasseerd, zodat je specifieke klachten snel verlicht worden.