Energetische massage

Vind jouw balans terug

Een energetische massage is een helende massage. Deze massage is bedoeld om je energie te laten stromen. Lichaam en geest komen weer in evenwicht.

  • Heerlijk ontspannend

  • Minder stress

  • Meer energie

  • Bewustwording van lichaamshouding

  • Bewustwording van oorzaak klachten

Delen:

Wat doet een Energetische massage?

De energetische massages richten zich op het harmoniseren van je energie en het weghalen van blokkades. Tijdens de energetische massage lig je  stem ik mij intuïtief af op jouw energie. Door mij af te stemmen kan ik de blokkades voelen in jouw energie. Ik behandel deze blokkades met helende energie. Daarna kan de energie weer doorstromen, waardoor heling kan plaatsvinden.

Ik werk vanuit mijn gevoel en maak gebruik van diverse technieken om jouw te helpen helen, zowel lichamelijk als mentaal. Ik maak gebruik van natuurlijke en etherische oliën en muziek. Deze behandeling helpt jou om je lichaam en geest in balans te brengen. Ik help je hierbij. Je wordt je meer bewust van je lichaam en gaat er weer van genieten.  Aan het eind van een behandeling kun je weer bijkomen en vertellen wat je hebt ervaren met een kopje thee of water. Ik geef je verder advies en tips en eventuele begeleiding.

Vind jouw balans terug

Je voelt je helemaal weer in balans en je hoofd leeg en ontspannen

Andere kozen ook voor

Ook interessant voor jou

Ontspanningsmassage

Deze heerlijke ontspanningsmassage heeft een kalmerende en rustgevende werking, geeft ontspanning aan de spieren, bevordert de doorbloeding en verbetert de stofwisseling.

Hoofdmassage

De hoofdmassage is een ontspannende massage met afwisselend zachte en stevige handelingen.