Hydrakussen massage

Hoe lang wil je genieten?

Kies het pakket dat bij jou past

45 minuten

50
Per sessie
  • Speciaal warmwaterkussen
  • Bevordert de bloedsomloop
  • Minder vocht vasthoudenM
  • Vermindert stress

60 minuten

65
Per sessie
  • Speciaal warmwaterkussen
  • Bevordert de bloedsomloop
  • Minder vocht vasthoudenM
  • Vermindert stress
De warm water hydrakussen massage is een speciale massagetechniek. Het water kussen dat heerlijk is verwarmd met water van 40 graden geeft direct ontspanning en warmt de spieren lekker op. Deze techniek is toe te passen gewoon voor de ontspanning, tijdens de zwangerschap maar ook uitermate geschikt bij bijvoorbeeld fibromyalgie.

Wat doet een Hydrakussen massage?

Bij Mi-Wellness hebben we speciaal warm water kussen Het kussen dat heerlijk is verwarmd met water van 40 graden geeft direct ontspanning en warmt de spieren lekker op.

Op het warmwaterkussen wordt eerst neutrale olie met een paar druppels lavendelolie en mandarijnolie aangebracht. Hierdoor wordt je helemaal ontspannen en kan je genieten van je massage. De massage wordt helemaal afgestemd op jouw lichaam en jouw wensen. De behandeling bestaat uit een massage van de rug, schouders, armen, handen, benen, voeten, en eventueel naar wens ook een gezicht en een hoofdmassage. De buik kan ook gemasseerd worden, indien gewenst.

Deze massage is toe te passen gewoon voor de ontspanning, tijdens de zwangerschap maar ook uitermate geschikt bij bijvoorbeeld fibromyalgie.

Wat mensen zeggen over de Hydrakussen massage

Reviews

Laat je zintuigen prikkelen

Heerlijk ontspannen op een warm waterbed met heerlijk geurende olie en rustgevende muziek

Ook interessant voor jou

Andere kozen ook voor

Ontspanningsmassage

Deze heerlijke ontspanningsmassage heeft een kalmerende en rustgevende werking, geeft ontspanning aan de spieren, bevordert de doorbloeding en verbetert de stofwisseling.

Zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage op een warmwaterkussen. Het voelt alsof je op een warm waterbed ligt en je wordt met heerlijke, warme geurende olie gemasseerd.

Klachtgerichte massage

Massage om de bepaalde klachten te behandelen, zoals rugpijn, nekpijn, hoofdpijn en om chronische spierspanning en andere blessures te verhelpen.

© 2019 All rights Reserved. Mi-Wellness | Algemene voorwaarden & privacy- en cookieverklaring 
KvK nummer : 62850962, BTW nummer : NL001380207B30

 

Webdesign door: Visual-flow