Indiase Hoofdmassage

Even genieten dat je hoofd even helemaal leeg is​

De Indiase Hoofdmassage is een ontspannende massage met afwisselend zachte en stevige handelingen.

  • Heerlijk ontspannend

  • Vermindert hoofdpijn

  • Bevordert de nachtrust

  • Stressverminderend

  • Stimuleert haargroei

Delen:

Wat doet een Indiase hoofdmassage?

De Indiase hoofdmassage is een ‘dynamische’ massage met afwisselend zachte en stevige handelingen. De schouders, armen, nek, hoofdhuid en gezicht worden hierbij gemasseerd. Veel mensen hebben regelmatig last van hoofdpijn, stress en spanning. Deze hopen zich op in het hoofd, nek en schouders. De blokkades opheffen door deze te masseren zorgt voor directe ontspanning. Tijdens de massage wordt niet alleen voor ontspanning gezorgd, maar ook wordt de doorbloeding gestimuleerd, waardoor de afvalstoffen makkelijker en sneller worden afgevoerd. De effecten zijn niet alleen lichamelijk, maar ook op psychisch niveau kalmeert het de geest. Je ontspant, de stress vermindert en de nachtrust verbetert.

Reviews

Wat mensen zeggen over de Indiase Hoofdmassage

Voor de 1e keer hier geweest, 30 minuten Indiase hoofdmassage. Zeer goed bevallen, prettige sfeer. Volgende ga ik sws langer en dan voor de klassieke ontspanningsmassage.

Han

24-11-2016

Even genieten dat je hoofd even helemaal leeg is

Gestresst?

Andere kozen ook voor

Ook interessant voor jou

Ontspanningsmassage

Deze heerlijke ontspanningsmassage heeft een kalmerende en rustgevende werking, geeft ontspanning aan de spieren, bevordert de doorbloeding en verbetert de stofwisseling.

Rug-, schouder- en nekmassage

Met een rug-, nek- en schoudermassage worden pijnlijke en stijve spieren los gemasseerd, zodat je specifieke klachten snel verlicht worden.

Therapeutische klachtgerichte massagebehandeling

Massage om de bepaalde klachten te behandelen, zoals rugpijn, nekpijn, hoofdpijn en om chronische spierspanning en andere blessures te verhelpen.