REIKI behandeling

Hoe lang wil je genieten?

Kies het pakket dat bij jou past

30 minuten

35
Per sessie
  • Heerlijk ontspannend
  • Verminderd stress
  • Meer energie
  • Spirituele groei
  • Helend

60 minuten

65
Per sessie
  • Heerlijk ontspannend
  • Verminderd stress
  • Meer energie
  • Spirituele groei
  • Helend
Een Reiki behandeling kan genezend en helend werken op lichaam en geest. Reiki ontspant, vermindert stress, verzacht de pijn en bevordert je intuïtie.

Wat doet een Reiki behandeling?

Reiki is een Japanse heelwijze en betekent letterlijk “Universele Levensenergie”.
Het evenwicht tussen lichaam en geest wordt door Reiki geholpen om te herstellen en het zelfgenezend vermogen weer op gang te brengen.

De Reiki energie wordt via de handen doorgegeven. Het is een energie die stroomt door alles wat leeft. Door deze energie ga je je lichamelijk en geestelijk beter in balans voelen.
Reiki wordt altijd over je kleding gegegeven, tenzij je een Reiki in combinatie met een massage wilt ontvangen

Je kunt Reiki zittend of liggend ontvangen. Trek ruim zittende en gemakkelijke kleding aan. Meestal duurt een behandeling een half uur tot een uur. Gedurende deze tijd worden de handen op diverse plaatsen op het lichaam gelegd. Dit gebeurt intuïtief. Je hoeft zelf als ‘ontvanger’ niets te doen. Gedurende een Reiki behandeling wordt er geen energie ‘onttrokken’ uit de persoon die het geeft; de persoon die het geeft is als het ware een Kanaal/Medium voor de Reiki energie.

Een reikibehandeling kan wel heel goed als ondersteuning werken bij een reguliere behandeling, maar altijd in overleg met behandelende artsen. Reiki is een alternatieve geneeswijze wat goed ter ondersteuning kan helpen.
Stoelbehandeling
Als je liever niet op een tafel ligt, kan een behandeling ook op een stoel plaats vinden. Deze behandeling is korter en duurt ongeveer 20 tot 30 minuten. Een stoelbehandeling vindt meestal plaats wanneer men voor de eerste keer met een reikibehandeling in aanraking komt.

Behandeling op afstand
Tevens is het mogelijk om (via een foto) op afstand een behandeling te ontvangen. De Reiki energie kent geen grenzen. Dit kan als ondersteuning dienen, wanneer je niet in de gelegenheid bent om te komen en toch door wilt gaan met het proces waar je je in bevindt.

Wat mensen zeggen over de Reiki behandeling

Reviews

Lichaam en geest in evenwicht

Kom in balans met Reiki

Ook interessant voor jou

Andere kozen ook voor

Energetische massage

Een energetische massage is een helende massage. Deze massage is bedoeld om je energie te laten stromen. Lichaam en geest komen weer in evenwicht.

Hoofdmassage

De hoofdmassage is een ontspannende massage met afwisselend zachte en stevige handelingen.

Ontspanningsmassage

Deze heerlijke ontspanningsmassage heeft een kalmerende en rustgevende werking, geeft ontspanning aan de spieren, bevordert de doorbloeding en verbetert de stofwisseling.

© 2019 All rights Reserved. Mi-Wellness | Algemene voorwaarden & privacy- en cookieverklaring 
KvK nummer : 62850962, BTW nummer : NL001380207B30

 

Webdesign door: Visual-flow