Rug-, schouder- en nekmassage

Een rug-, nek- en schoudermassage is namelijk altijd een cadeautje voor je lichaam en geest.

Met een rug-, nek- en schoudermassage worden pijnlijke en stijve spieren los gemasseerd, zodat je specifieke klachten snel verlicht worden.

  • Minder spierspanning

  • Betere doorbloeding

  • Afvoer afvalstoffen

  • Vermindering pijn

  • Lichaam en geest in balans

Delen:

Wat doet een Rug-, schouder- en nekmassage?

De spieren worden tijdens deze massage losgemaakt, waardoor stijfheid, nekpijn, schouderpijn en rugpijn verdwijnen. Qua technieken worden er bij een tafelmassage veelal strijkingen en knedingen gebruikt, maar wanneer je een wat stevigere massage wilt om je stijve spieren en pijnklachten echt goed aan te pakken, dan is dat mogelijk door middel van het toepassen van deep tissue-technieken. De armen worden bij de massage ook meegenomen, omdat pijn in het nek-, schouder- en ruggebied vaak uitstraalt naar de armen. Heb je vooral last van lage rugpijn of een stijve schouder? Geef dit dan tijdens de intake aan, zodat de behandeling wordt aangepast aan jouw behoeften. Een rugmassage, nekmassage en schoudermassage kan worden gecombineerd, maar als jij bijvoorbeeld vooral de onderrug behandeld wilt hebben, dan is dat natuurlijk ook mogelijk.

Er wordt gebruik gemaakt van heerlijke, warme etherische oliën speciaal op jou afgestemd die wordt toegevoegd aan de basisolie. Vaak wordt zoete amandelolie gebruikt, welke voedende en activerende werkstoffen bevat voor de huid. Tijdens de massage kan je genieten van rustgevende achtergrondmuziek, heerlijke geurende oliën op een verwarmde massagetafel.

Reviews

Wat mensen zeggen over de rug-, schouder- en nekmassage?

Heerlijke massage met extra aandacht waar dat nodig was! Echt even ontspanning!

Judith

18-12-2018

Michaëla had mijn blessure behandelt en rug/nek/schouders. Uitstekend gedaan en ontspannen sfeer.

Rogier

06-10-2018

Heerlijke massage gehad. Heeft echt mijn nek en schouders beter los gemaakt. Aardige en kundige masseuse!

Charlotte

10-08-2018

Van top tot teen

Gun jezelf en je lichaam een momentje

Andere kozen ook voor

Ook interessant voor jou

Therapeutische klachtgerichte massagebehandeling

Massage om de bepaalde klachten te behandelen, zoals rugpijn, nekpijn, hoofdpijn en om chronische spierspanning en andere blessures te verhelpen.

Stoelmassage

De Bellabaci cupping facial heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels. Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert.