STOELMASSAGE

Hoe lang wil je genieten?

Kies het pakket dat bij jou past

30 minuten

35
Per sessie
  • Bevordert de bloedsomloop
  • Korte en effectieve massage
  • massage met kleding aan
  • lichamelijke en geestelijke ontspanning
Massage van nek, rug, schouders, armen en handen, gekleed op de stoel. Een effectieve, stevige massage met rekkingen en strekkingen en het werken met acupressuurpunten.

Wat doet een Stoelmassage?

Een stoelmassage is een effectieve en snelle manier om stress en spanningen kwijt te raken, om de bloedsomloop te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. De massage helpt om RSI-klachten te voorkomen en nek-, schouder-, rug of hoofdpijnklachten aan te pakken. De stoelmassage wordt op een speciaal ontworpen ergonomische stoel gegeven. Deze massage is een drukpuntmassage door uw kleding heen waardoor het altijd en overal kan worden toegepast.

Na deze massage voel je je weer helemaal ontspannen en de spieren voelen weer wat losser. Vaak vinden mensen deze massage heel prettig, omdat je de kleding kan aanhouden, kort en effectief is en dat dit dé massage is om te wennen aan massages, aanrakingen.

De behandeling duurt slechts 15 tot 30 minuten en is daardoor ook overal toe te passen op de werkplek, thuis, op een feest of op beurzen, fairs en ladiesnights.

U voelt zich weer ontspannen en verlicht van pijn, waardoor u de taken van de dag weer beter aankunt

Stoelmassage op het werk
Wij verzorgen ook stoelmassages ook op locatie. Een stoelmassage kan ook worden aangeboden door de werkgever. Het is namelijk een doeltreffende manier om ziekteverzuim door (werk)stress te voorkomen. Ook worden bepaalde gezondheidsproblemen als RSI, vermoeidheid, burn-out of hoofdpijn, verminderd en soms kan worden verholpen. Uit onderzoek blijkt, dat men zich na enkele behandelingen fitter en energieker voelt en het ziekteverzuim door stress-klachten aanzienlijk daalt. Een structurele inzet van stoelmassages levert daarnaast een belangrijke bijdrage aan de gezondheid en het welbevinden van uw personeel, waardoor uw onderneming eenvoudigweg beter functioneert. Vraag gerust naar de mogelijkheden en een offerte voor uw bedrijf.

Wat mensen zeggen over de Stoelmassage

Reviews

Tijd voor een pauze

Een opkikker voor lichaam en geest!

Ook interessant voor jou

Andere kozen ook voor

Rug-, schouder- en nekmassage

Met een rug-, nek- en schoudermassage worden pijnlijke en stijve spieren los gemasseerd, zodat je specifieke klachten snel verlicht worden.

Klachtgerichte massage

Massage om de bepaalde klachten te behandelen, zoals rugpijn, nekpijn, hoofdpijn en om chronische spierspanning en andere blessures te verhelpen.

Sportmassage

Voor sporters en niet-sporters een juiste massage voor al je spieren. Met een sportmassage worden je spierknopen en je spierpijn effectief aangepakt en komt je lichaam volledig tot rust.

© 2019 All rights Reserved. Mi-Wellness | Algemene voorwaarden & privacy- en cookieverklaring 
KvK nummer : 62850962, BTW nummer : NL001380207B30

 

Webdesign door: Visual-flow