Therapeutische klachtgerichte massagebehandeling

Weer de oude worden?​

Massage om de bepaalde klachten te behandelen, zoals rugpijn, nekpijn, hoofdpijn en om chronische spierspanning en andere blessures te verhelpen.

  • Verbetering van de doorbloeding

  • Bevordert afvoer van afvalstoffen

  • Meer bewegingsvrijheid

  • Verlichting van pijn

  • Meer energie

Delen:

Wat doet een Therapeutische klachtgerichte massagebehandeling?

Deze massage heeft een diepere werking en er worden diverse massagetechnieken gebruikt om je klachten aan te pakken en je lichaam weer tot rust te laten komen. Een van de gebruikte technieken is een deep tissue massage. Tijdens de massage wordt er namelijk meer druk op pijnlijke plekken uitgeoefend waardoor ook diepe knopen en blokkades kunnen worden opgeheven. Dit is zeker niet altijd prettig, maar zorgt op de lange termijn gegarandeerd voor het gewenste resultaat. Even de tanden op elkaar dus! Maar na de behandeling voelen je spieren en gewrichten direct weer soepel en flexibel aan en geniet je nog dagenlang na van de positieve effecten van deze massage.

Er zijn veel problemen die behandeld kunnen worden met een klachtgerichte massage, waaronder een whiplash, chronische spanning, slechte houding, sportletsel of spierspasmen. Ook is gebleken dat deze massage veel effectiever is voor het verminderen van pijn bij artrose. Daarnaast wordt een deep tissue massage aangeraden tegen pijn bij reuma of fibromyalgie. Na de behandeling zal er vrijwel direct verbetering optreden en zal bewegen makkelijker en minder pijnlijk worden. De klachtgerichte massage (deep tissue) is daarom ook zeer geschikt als sportmassage na een intensieve work-out of sportprestatie. De voordelen van een massage zijn trouwens niet alleen spier- en pijn gerelateerd, maar verlagen ook de bloeddruk, hartslag en het stresshormoon waardoor je na de massage makkelijker kunt ontspannen. Een klachtgerichte massage is daarom niet alleen goed voor je lichaam en spieren, maar ook voor je geest.

Reviews

Wat mensen zeggen over de therapeutische klachtgerichte massagebehandeling

De ontvangst was verzorgt en de massage bracht ontspanning. Jouw interesse voor mijn klachten maakte dat ik een vervolgafspraak maakte

Gerda

11-12-2018

Hele prettige ervaring. Kom zeker terug.

Nicole

02-09-2018

Weer de oude worden?

Na deze behandeling voel je je weer vrij van pijn en ontspannen.

Andere kozen ook voor

Ook interessant voor jou

Stoelmassage

De Bellabaci cupping facial heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsels. Dit geeft een ontspannen, diepe en comfortabele massage die de bloedcirculatie verhoogt en dode huidcellen verwijdert.

Rug-, schouder- en nekmassage

Met een rug-, nek- en schoudermassage worden pijnlijke en stijve spieren los gemasseerd, zodat je specifieke klachten snel verlicht worden.

Bellabaci cupping lichaamsmassage

Deze nieuwe behandeling heeft een ontspannende en helende werking. Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid.