Zwangerschapsmassage

Breng je kind en jezelf dichter bij elkaar

Zwangerschapsmassage op een warmwaterkussen. Het voelt alsof je op een warm waterbed ligt en je wordt met heerlijke, warme geurende olie gemasseerd.

  • Heerlijk ontspannen

  • Bevordert de bloedsomloop

  • Speciaal warmwaterkussen

  • Verlicht klachten

Delen:

Wat doet een Zwangerschapsmassage?

Bij Mi-Wellness hebben we speciaal voor het masseren van zwangere vrouwen een warm waterkussen. Het kussen dat heerlijk is verwarmd met water van 40 graden geeft direct ontspanning en warmt de spieren lekker op.

Op het warmwaterkussen wordt eerst neutrale olie met een paar druppels lavendelolie en mandarijnolie aangebracht. Hierdoor wordt je helemaal ontspannen en kan je genieten van je massage. Omdat geen zwangerschap hetzelfde is, is ook geen zwangerschapsmassage hetzelfde. Deze wordt namelijk helemaal afgestemd op jouw lichaam en jouw wensen. De behandeling bestaat uit een massage van de rug, schouders, armen, handen, benen, voeten, en eventueel naar wens ook een gezicht en een hoofdmassage. De buik kan ook gemasseerd worden, indien gewenst. Zo niet, dan krijg je een uitleg hoe je jezelf de buikmassage kan geven. Tijdens de massage kun je contact maken met je kindje, zodat je hier samen volledig van kunt genieten. Bij de zwangerschapsmassage is er op de achtergrond rustgevende muziek en wordt gebruik gemaakt van amandelolie, lavendelolie en mandarijnolie. Heerlijk ontspannend voor moeder en kind. Deze zwangerschapsmassage is speciaal bedoeld voor zwangere vrouwen vanaf 15 weken tot aan de bevalling. Bij klachten tijdens de zwangerschap raden wij aan om eerst even te overleggen met je verloskundige of huisarts.

Deze techniek is toe te passen gewoon voor de ontspanning, tijdens de zwangerschap maar ook uitermate geschikt bij bijvoorbeeld fibromyalgie.

Reviews

Wat mensen zeggen over de Energetische massage

Heerlijk! Ik kon me tijdens de behandeling helemaal ontspannen.

Kim Leendertse

12-12-2017

Ik heb heerlijk kunnen ontspannen, zeker de moeite waard om gauw weer een nieuwe afspraak te maken.

Simone

01-02-2018

"Heerlijk ontspannen op een warm waterbed met heerlijk geurende olie en rustgevende muziek."

Breng je kind en jezelf dichter bij elkaar

Andere kozen ook voor

Ook interessant voor jou

Ontspanningsmassage

Deze heerlijke ontspanningsmassage heeft een kalmerende en rustgevende werking, geeft ontspanning aan de spieren, bevordert de doorbloeding en verbetert de stofwisseling.

Bellabaci cupping lichaamsmassage

Deze nieuwe behandeling heeft een ontspannende en helende werking. Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid.

Therapeutische klachtgerichte massagebehandeling

Massage om de bepaalde klachten te behandelen, zoals rugpijn, nekpijn, hoofdpijn en om chronische spierspanning en andere blessures te verhelpen.